• Kurs i NADA-protokollen 2021

  Nytt konsept!

  Som følge av pandemien har flere land i det internasjonale NADA-nettverket utviklet et nytt kursopplegg. Her kombineres det med 2 dager teori over zoom og praktisk trening ute i landet hos sertifiserte NADA-assistenter. I Norge har vi nå assistenter: Oslo, Østfold, Lillehammer, Rogaland, Bodø. 

  Som kjent benyttes NADA-protokollen på mange arenaer, ikke bare rus, kriminalomsorgen og psykiatri som det engang var. Det er alt fra hudpleie og frisører til kostholdsendring, som har funnet ut at NADA’s beroligende effekt gir energi til en vanlig hverdag for «hvermannsen» også. Pårørende og medarbeidere uten medisinfaglig bakgrunn innen ulike interesseorganisasjoner har hatt stor glede og nytte av dette 5 punkts øreakupunkturprogrammet.  Det anbefales at de som har slitt med rusmiddelmisbruk og/eller har medisinert psykisk lidelse, har en god stabilisert hverdag. Noen temaer i undervisningen kan vekke til liv vonde minner.

  Nå som vi kjører kurset på denne måten har flere fått muligheten til å delta på kurs. Minimale reiseutgifter og lite fravær fra jobben, samt redusert kursavgift, har selvfølgelig bidratt til dette.

  Hør hva tidligere kursdeltagere sier: Trykk her 

  Påmelding kurs og arrangementer

  Når du melder deg kurs hos NADA Norge samtykker du til at vi samler  informasjon som navn og kontaktopplysninger for å sende ut info om endringer for kurset  eller arrangementer samt faktura. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å adminserere  arrangementet og informere om NADA Norges aktiviteter .

  Trykk her for å lese personvernserklæringen her

  Kurs i NADA-protokollen

  Omhandler teorien om avhengighet, atferds og atferdsforstyrrelser WHO-ICD-10, samt bakgrunn for NADA’s akupunkturprogram og praktisk øving i nålsetting. Man kan sette akupunkturprogrammet rett etter kurset og man trenger ikke medisinfaglig utdanning.

  Les mer:

  Kurs 2021 NADA Protokollen

  Nye kurs settes opp våre 2022

  PÅMELDING for Firma, inst. og org.: nada@nada-norge.no

  Dette kurset er:

  2 dager teori over zoom

  1 dag praksis for nålsetting i Oslo eller hos

  en trent NADA-assistent nær deg

  Du vil vi registrert for ferdig med teori og du tar selv kontakt med NADA Norge innen 6.mnd. for bestilling av praktisk trening i nålsetting

  Pris kr. 4355 ink. bok og 50 nåler ( nålene gis ved praksis)

  BINDENDE PÅMELDIG

  Faktura må betales før kursstart ( gjelder ikke sykehus, fengsel og organisasjoner)

  (Sykehus, fengsel og organisasjoner må sende email til deltagere slik at de får bok og zoom-link)

  Påmelding: nada@nada-norge.no

  Helgekursene i klasserom ( dato og sted vil komme): 

  Tid: Fredag kl.15.00 – ca. 21.00

  Lørdag og søndag kl.10.00 – ca. kl. 17.00 ( det taes hensyn til de som må ha fly og annet)

  Pris: kr. 5800 inkl. kursmatriell
  Bindende påmelding

  (pga. små kurs og få deltagere må dere selv finne erstattere om dere ikke kan delta på kurset dere har meldt dere på, uansett årsak).

  Kursleder: Rita Nilsen
  Rita’s Cv

  Påmelding: nada@nada-norge.no   Tlf: 90690286
  (Det anbefales at tidligere rusmisbrukere bør ha minimum 2 år rusfrihet før de deltar på kurset)